Till start Sundbyholm 2/12

Trollfux startar i lopp 10. Han tröttnade till slut i sin comeback men borde vara bättre nu. Innerspår på dubbla tillägg är förstås inte bra och det är bra hästar med. Jag kör rakt fram och tar troligen en invändig position och hoppas han kan få en bra slant med sig. Det blir troligen jänkarvagn nu. Hoppas kylan håller i sig lite så att banan blir fast och fin. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 11. Hon hade muskelproblem senast och kunde inte riktigt göra sig själv rättvisa. Problemet är åtgärdat och känns bra. Läget här är förstås dåligt med spår elva på dubbla tillägg. Jag hoppas hitta ned i en bra position och eftersom loppet inte ser märkvärdigt ut på papperet tror jag hon kan vara långt framme om vi får ett bra lopp. Startlista från ATG här.