Hästar till start

Sundbyholm söndag 24 november

Ineedyourmonmeymum startar i lopp 11. Hon har inte fått till det riktigt i loppen på slutet men hon känns fin i jobben och det känns som formen är på gång. Det här loppet blev väldigt billigt med få hästar. Hennes tillägg betyder inte mycket med bara två hästar på start. Jag räknar med vinstchans. Ett minus skulle vara om det fortsätter att regna så att banan blir lös. Startlista från ATG här.

Romme tisdag 26 november

Trollfux startar i lopp 4. Efter en reaktion i våras fick han semester på bete i somras och sedan han kom tillbaka har känts bättre än någonsin. Han bara studsar fram i jobben och är jättepigg och glad. Han är inte så hårt jobbad så det är förstås lite chansartat med start nu. Loppet blev jättebilligt och läget med spår två betyder att han borde ta spets. Jag är inte sugen på att släppa ledningen trots att det är full distans. Han har chans att leda hela vägen. Blir det lös bana är han klart missgynnad. Startlista från ATG här.