Alla starthästar till start kommande vecka

Mantorp 10/9

  • Celtic startar i lopp 9. Han är ordentligt jobbad inför sin comeback,men han kommer nog att behöva något lopp i kroppen. Här har han tillägg på innerspår i ett litet fält. Jag kör rakt fram och hittar förhoppningsvis en bra position. Det blir jänkarvagn och troligen skor runt om. Ingen het segerkandidat denna gång. Startlista från ATG här.

Eskilstuna 11/9

  • Chiron Petes startar i lopp 1. Han har tränat på ordentligt och borde vara bättre nu. Spår sju bakom bilen är ju inte bra. Jag tror dock att han kan öppna bra om jag laddar. I första hand tänker jag mig en snäll styrning. Loppet blir ett test på var han står och jag har inga större segerförhoppningar. Det blir skor och vanlig vagn. Startlista från ATG här.
  • Episod startar i lopp 10.  Hon är också väl förberedd och känns finfin i jobben. Läget är bra med spår tre bakom bilen. Hon öppnar ok och jag testar framåt. Får jag spets tror jag segerchansen är bra. Inte chanslös från andra lägen heller, men jag vill undvika dödens. Det blir vanlig vagn och eventuellt barfota. Startlista från ATG här.

Bollnäs 13/9

  • Trollfux startar i lopp 2. Förvånade med galopp senast, men han var lite för laddad. Han känns jättefin i jobben och jag tror han kan rekordsänka en bit på hans idealdistans 1600 . Läget är förstås inte bra med tillägg på en del bra hästar. Han är kvick iväg och jag hittar förhoppningsvis ett bra läge. Jag kör till slut och hoppas kunna vara trea-fyra som bäst. Startlista från ATG här.