Till start Sundbyholm 5/1

  • Celtic startar i lopp 4. Han var bra sist efter en snabb öppning. Han borde gått framåt med det loppet i kroppen. Kort distans passar bra men bakspår är förstås inte så kul. Från ett framspår hade jag trott på bra chans men från spår nio är man beroende av att det ska lösa sig med positionerna. Inte borta med klaff. Det blir vanlig sulky denna gång. Startlista från ATG här.
  • Episod startar i lopp 9. Hon fastnade i en dålig rygg senast men kändes annars hur fin som helst. Spår fyra bakom bilen är bra och hon öppnar ok. Hon kan rekordsänka rejält och hon borde ses med vinstchans. Hon fick en lätt korsförlamning i veckan men efter behandling med Biolight och det suveräna massagetäcket Cyclo-ssage borde det inte innebära några problem. Startlista från ATG här.