Starter kommande vecka

Sundbyholm 25/4

  • Mimmis Hello Kitty startar i lopp 1 (monté). Hon fortsätter att kännas toppenfin i jobben men i lopp har hon svårt att få till det. Senast gick hon dock jättebra. Monté har hon inte lyckats bra i men nu får hon Sveriges ledande ryttare i sadeln; Sofia Adolfsson. Det ska bli spännande. Jag vågor inte tro helhjärtat på henne men jag hoppas att hon ska göra ett bra lopp. Startlista från ATG här.

Örebro 27/4

  • Liaison startar i lopp 3. Hon sprang vad hon kunde senast men fick nog inte detta rätta fästet. Jag får hoppas på det nu. Spår åtta innebär en invändigt position. Jag hoppas på en slant igen. Startlista från ATG här.
  • Episod startar i lopp 5. Hon svek lite i debuten men det berodde säkerligen på att hon sprang och sög in luft där bak. Detta är åtgärdat nu och hon känns jättefin i jobben. Innerspår passar bra. Hon öppnar bra och jag kör gärna i spets. I vilket fall som helst får hon en bra position. Det är en talangfull häst och jag blir inte förvånad om hon skulle vinna. Startlista från ATG här.
  • Nora Francais startar i lopp 7. Hon har inte startat på ett tag. Det har varit lite småsaker som stoppat upp henne. Hon känns fin i jobben och har fått ett bra utgångsläge med spår två på tillägg och med få hästar på start. Hon borde få en bra position och jag hoppas hon ska göra ett bra lopp. Inte helt borta om det klaffar. Startlista från ATG här.