Fem starthästar på Sundbyholm tisdag 28/3

  • Episod startar i lopp 1. Det är en riktigt fin och talangfull häst som är väl förberedd. Spår fem borde inte vara några problem men man vet ju aldrig säkert med en ostartad häst. Motståndet är alltid svårbedömt i nolloppen men jag tror hon kan vara långt framme direkt. Hon går med skor. Startlista från ATG här.
  • Can You See Me startar i lopp 2. Han gick bra sist efter att ha slagit på sig när han fastnade i den lösa banan i sjösvängen. Utgångsläget med spår två är perfekt. Han är medelsnabb från start och borde få en bra resa i den främre träffen, gärna spets eller vinnarhålet. Han kommer att gå barfota och har lite vinstchans. Hon går med skor. Startlista från ATG här.
  • Liaison startar i lopp 7. Hon kom bort sist efter en missad start och ett lopp som kördes i långsamt tempo. Hon känns fortsatt jättefin och det är nog ingen fara med formen. Spår sex bakom bilen på kort distans känns inte optimalt så det gäller att leta sig ned i en vettig position och sedan hoppas på pengar. Jag hoppas på hårt tempo. Det blir barfota fram. Startlista från ATG här.
  • Celtic startar i lopp 8. Han har har presterat godkänt på slutet och formen borde vara stigande. Springspår passar perfekt då han är startsnabb. Det borde bli spets och sedan släpper jag inte. Han borde ha vinstchans. Det blir barfota och vanlig vagn. Startlista från ATG här.
  • Mimmis Hello Kitty startar i  lopp 9. Hon känns bara bra i jobben men utgångsläget här med spår sju bakom bilen i ett stort startfält känns tyvärr iskallt. Jag hoppas kunna leta mig ned till en vettig position och att hon kan få med sig en slant. Troligen barfota. Startlista från ATG här.