Starter lördag och måndag

Sundbyholm lördag 18/3

Liaison startar i lopp 4 (amatörlopp). Hon kändes bättre än någonsin senast, men fastnade lite i den lösa banan i slutsvängen och tappade lite placering på detta. Springspår borde passa henne utmärkt och det gäller förstås för kusken att hitta en bra position. Jämnt skapligt tempo passar henne bäst och eftersom motståndet ser ganska beskedligt ut hoppas jag hon ska kunna vara med och kriga om en plats. Startlista från ATG här.

Färjestad 20/3

Nora Francais startar i lopp 3. Hon känns dunderfin i träningen nu och detta blev ett lopp som ser ganska billigt ut på förhand. Fjärdespår är inga problem och med få hästar på start borde jag hitta en bra position trots mitt tillägg. Jag tror på en bra platschans i första hand. Startlista från ATG här.