Hästar till start kommande vecka

Sundbyholm 20/7

  • Nora Francais startar i lopp 13. Hon gick bra senast som knappt slagen på Åmål. Här har hon fått ett springspår som inte gynnar henne då hon inte är särskilt startsnabb. Jag ska prova med ett helstängt huvudlag vilket kan göra henne lite piggare. Motståndet ser jämnt ut på papperet och hon är inte sämre än någon annan. Kan vara där framme om det stämmer på den låga 17-tid hon kan. Startlista från ATG här.

Örebro 21/7

  • Liaison startar i lopp 2. Hon klarade inte av de snäva kurvorna i Åmål senast. Hon tränar bara bra och det här loppet känns ganska billigt. Om det fungerar för henne har hon kapacitet för att vara där framme nånstans. Jag tänker mig ett offensivt upplägg denna gång. Startlista från ATG här.
  • Celtic startar i lopp 10. Han har varit ifrån för kastrering och är ordentligt jobbad. Springspår på tillägg är ett chansartat läge men han är startsnabb och jag hoppas kunna hitta ned i ett bra läge. Jag kommer att smyga med och köra på chans. Han ska startas igång och jag räknar inte med att kunna segerstrida direkt. Startlista från ATG här.