Till start Åmål 30/6

  • Nora Francais startar i lopp 6. Hon har inte fått chansen i sina lopp av olika orsaker. Först galopp och sedan punktering. Hon känns fortsatt bra och jag tror hon kommer att göra ett bra lopp. Springspåret kan hon inte utnyttja men jag testar nog framåt. Att det är 800-metersbana oroar inte. Motståndet är alltid svårbedömt i nollopp men jag tycker hon borde ha en hyfsad vinstchans. Startlista från ATG här.
  • Mimmis Hello Kitty startar i lopp 8 (monté). Hon var svag senast men jag tror det var en allergigrej. Det gör henne förstås svårbedömd här. Läget är perfekt med innerspår på start. Hon kan öppna ganska bra numera. Spets vore idealiskt men det blir i alla fall en bra resa. Lite oroande är att hon hoppat i monté två gånger. Jag är nöjd om hon gör att bra lopp. Startlista från ATG här.
  • Liaison startar i lopp 9. Hon kom bort senast i lopp lopp kördes i opassande lustempo. Hon känns fin och borde ha gått framåt. Motståndet känns inte märkvärdigt. Spår fem är väl inte optimalt men det borde kunna bli en bra resa. Det kan bli ett lite mer offensivt upplägg. Det känns som en hyfsad platschans i alla fall. Startlista från ATG här.