Hästar till start kommande vecka

Färjestad 25/1 – Lopp 1: Jag kör Håkan Karlssons Verna Lee Zet igen. Det är en jättefin häst som var mycket bra som tvåa med sen lucka senast. Möter överkomligt motstånd här och borde ha toppchans trots tillägg.

Sundbyholm 26/1 – Lopp 10: Börje Edman kör Mimmis Hello Kitty i ett amatörlopp. Hon känns fortsatt fin. Hon kom illa till senast men gick ok. Här får kusken försöka hitta en bra position från bakspåret och sedan ta vad som går och jag hoppas på fast bana och överpace. Platschans låter rimligt. Startlista från ATG här.

Örebro 27/1 – Lopp 3: Jag kör Simb Illinois åt Håkan Karlsson. Han var godkänd på V75 senast i en lopp som avslutas mycket snabbt. Han möter ett mycket enklare motstånd här. Bra chans om han kommer till från tråkigt åttondespår.

Mantorp 28/1 – Lopp 1: Liaison har fått spår fyra, vilket kan vara knepigt för henne. Jag får inrikta mig på felfri avgång. Hon har mest gått ridträning på slutet och jag hoppas det ska ha påverkat henne positivt. Jag hoppas på pengar i första hand. Startlista från ATG här.

Mantorp 28/1 – Lopp 3: Celtic har fått innerspår. Han tar givetvis spets här och sedan får vi se om jag släpper. Han blev lite väl pigg i spets senast och jag är inne på att han går bättre bakifrån. Han kommer att utrustas med ryckhuva för första gången. Motståndet ser lättare ut än senast och han borde inte vara helt borta. Startlista från ATG här.