Starter kommande vecka

  • Mimmis Hello Kitty startar på Mantorp måndag 28/9 i lopp 11. Hon kändes fantastiskt fin senast och hade kunnat vinna med lucka till slut. Hon känns ännu bättre efteråt och jag är säker på att hon kommer att göra ett bra lopp här. Spår fyra är inget problem. Hon är ändå inte så startsnabb. Motståndet ser (med något undantag – Svanstedts på tillägg) inte så farligt ut och jag är inte främmande för att hon kan överraska här. Jag kan tänka mig ett offensivare upplägg än sist. Startlista från ATG här.
  • Gate Probio startar hemma på Sundbyholm tisdag 29/9 i lopp 6. Han var inte som bäst senast och jag kunde inte ladda iväg honom från start. Sedan gick han anständigt. Nu känns han bättre. Utgångsläget är perfekt med spår fyra bakom bilen. Är han i ordning är han mycket startsnabb och jag kan tänka mig att köra i spets. De bästa hästarna verkar ha dragit bakspår, så därför tillåter jag mig att vara försiktigt optimistisk. Bra platschans och lite outsiderchans. Startlista från ATG här.
  • Can You See Me ska kvala. Det är en välväxt och vältravande häst som tagit tid på sig, men som släppt till fint senaste månaderna. Kvalet blir ju inga problem och det ska bli spännande med honom framöver.